Over ons

Wat ons drijft is uw succes

Contact

Ons bedrijf

New Nexus Business Intelligence is een eigenzinnige dienstverlener op het gebied van business intelligence in Noord-Nederland die de goede eigenschappen van een klein bedrijf combineert met de professionele werkwijze en uitstraling van een grote organisatie. De filosofie achter New Nexus Business Intelligence is dat zowel klanten als medewerkers zich graag binden aan een bedrijf dat de culturele eigenschappen van een kleine organisatie heeft en tevens in staat is om op professionele wijze en kwalitatief hoog niveau haar dienstverlening uit te voeren.

New Nexus Business Intelligence is een bedrijf waar niemand een nummer is. U niet en ook onze medewerkers niet. Met onze platte organisatiestructuur, onze pragmatische instelling en korte lijnen kunnen wij u altijd snel van dienst zijn.

Onze expertise

Wij ondersteunen bedrijven bij het inrichten en onderhouden van hun informatiebehoefte. Onze zeer ervaren en gepassioneerde consultants snappen dat een snel veranderde wereld vraagt om een flexibele en wendbare organisatie. We hebben ons de laatste jaren toegelegd op zowel de conventionele BI als de nieuwe BI ontwikkelingen. Het is onze overtuiging dat de toenemende hoeveelheid data onze wereld gaat veranderen. De klassieke BI-oplossingen zijn niet meer voldoende om in deze behoeften te voorzien. BI wordt geïntegreerd in het bedrijfsproces. Er ontstaan nieuwe ecosystemen van klassieke business intelligence, big data platformen, geavanceerde analytics en (operationele) bedrijfsprocessen.

Onze klanten

De enorme groei aan data biedt voor organisaties nieuwe kansen, als je dit op een goede manier weet toe te passen in de bedrijfsprocessen. Informatie krijgt pas waarde als het gebruikt wordt om (bedrijfs)processen te verbeteren en de organisatie hierdoor betere resultaten behaalt. Bij New Nexus Business Intelligence zetten wij de klant centraal en helpen wij mee deze waarde te ontdekken, te interpreteren en te vertalen zodat onze klanten deze informatie kunnen gebruiken.

Specialties

  • Business Intelligence
  • Informatiemanagement
  • Data Governance
  • Big Data & Analytics
  • Business Consultancy