Werken bij New Nexus BI

  • Wij zijn misschien wel de leukste Business Intelligence club in Noord-Nederland
  • Wij zijn informeel in ons doen en laten en professioneel in onze werkwijze
  • Wij bieden alle ruimte voor ontwikkeling, ook voor die van jou
  • Wij werken met de nieuwste methoden en technieken
  • Wij bieden een goede balans tussen werk en privé

Bedrijf

New Nexus Business Intelligence gaat over gegevens, over het ontdekken van verbanden, over het met elkaar verbinden, van data en van mensen. In het informatie- en kennistijdperk waarin bedrijven en organisaties leven. Met als doel: zorgen dat zij hun ambities waar kunnen maken. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Onze mensen. We bieden ze de mogelijkheden om in een veilige omgeving te kunnen ondernemen en hun ambitie waar te kunnen maken. Dat doen we onder andere door de juiste mensen bij elkaar te brengen. Voor ondernemende en doelgerichte professionals die graag samenwerken is er altijd plaats. Eigenzinnig, eigentijds en intelligent. New Nexus Business Intelligence brengt data dichterbij.

Vacatures

  • Als Business Intelligence Architect ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van klantvraagstukken naar een passende en toekomstbestendige architectuur.

Geïnteresseerd?

Wil jij meer weten over deze profielen of direct solliciteren neem dan contact op met Marijn Boelens 06-23488234 of stuur een mail naar mboelens@newnexusbi.nl

Marijn Boelens

Marijn Boelens

Managing Consultant

"Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar uw verhaal, we zijn betrokken, betrouwbaar en blijven ons inhoudelijk ontwikkelen. Alleen op deze manier kunnen we samen succesvol zijn. Samen staat hier centraal, samenwerken, samen ontwikkelen en samen successen vieren. Om dit te bereiken bepalen we altijd eerst het ‘waarom’! Waarom doen we de dingen die we doen? Vervolgens kijken we hoe we het gaan doen en wat het uw organisatie oplevert. Om hiermee succesvol te zijn creëren wij verbinding tussen de gebruikers, het management, IT en de business. New Nexus Business Intelligence, let’s talk data!"